Meest recente slachting: 19-12-2022 waterbuffel 3692
ONZE WERKWIJZE

Datum volgende slachting: eind februari
Bestellen
In overleg met de veehouder wordt bepaald welke stier bijna groot genoeg is om vlees van te maken. Zodra de slachtdatum bekend is, komt het vlees van deze stier beschikbaar op de website.
Door te bestellen voor de slachtdatum, reserveert u, uw verse vlees. We houden u dan tijdens het proces via de mail op de hoogte en uw vlees wordt vers geleverd.
Proces
Op de slachtdatum wordt het dier geslacht, als het afgekoeld is uitgebeend en vervolgens versneden tot stukken.
Na slachting wordt het vlees enkele weken nat gerijpt. Het vlees waar gehaktproducten van gemaakt worden, wordt ingevroren.
Levering
Als u binnen enkele weken na slachtdatum bestelt, krijgt u het vlees gekoeld geleverd. Daarna wordt het vlees ingevroren en wordt het bevroren geleverd.
Het vlees wordt op het afgesproken uitlevermoment óf door mij persoonlijk geleverd of via transportbedrijf Reviva, u kunt dan kiezen tussen tijdvak 12-18 of 17-22.
Levertijd: +/- 1 week, meer haast? Bel dan even 😉
Ik zie uw bestelling graag tegemoet!